Laptop DC Jack Reparatie

DC Jack reparatie Groningen

Stroom aansluitingspunt van de laptop vervangen

DC Jack vervangingsservice: 89,95,-

Bij de reparatie van DC jack vervangen we de aansluitpunt voor de stroomvoeding van uw laptop, dit ingangspunt voor de stroomadapter noemen we ook wel de DC Jack.

Als de laptop niet meer oplaadt of de laptop laadt alleen op als u de stroom aansluiting van de oplader in een bepaalde positie houdt, dan kan het zijn dat de powerconnector van uw laptop stuk is gegaan door slijtage. Bent u er niet zeker van of de jack connector van uw laptop defect is? Wat u kunt proberen is uw laptop met een andere oplader op te starten of u kunt uw laptop bij ons langsbrengen voor een vrijblijvende diagnose, dan krijgt u direct van ons te horen of de oplaadpunt van uw laptop vervangen moet worden.

Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in het vervangen van DC-connectors met meerdere jaren ervaring en we hebben de meest denkbare dc-jacks op voorraad en daardoor kunt u profiteren van snelle en betrouwbare service. Soms krijgen de mensen te horen dat de hele moederbord vervangen moet worden als de oplaadpunt van de laptop defect is, dit is echter niet het geval zo’n powerjack is een apart onderdeel op de moederbord en deze kan vervangen worden.

Onze monteurs zijn gespecialiseerd in het vervangen van DC Jacks en kunnen deze zo efficiënt mogelijk vervangen. U kunt uw laptop bij ons langsbrengen zonder afspraak en de laptop is in meeste gevallen dezelfde dag klaar. Ook kunt u contact met ons opnemen voor een afspraak zodat we uw reparatie beter kunnen plannen.

Kenmerken:

Snelle en betrouwbare

service 6 maanden garantie

Vrijblijvende diagnose