Windows installatie Groningen

Windows of OS X besturingssysteem installatie

Prijs: 75,-

Bij het installeren of her installeren van uw besturingssysteem verwijderen we de oude besturingssysteem en installeren een volledig nieuwe en schone besturingssysteem op uw computer. U hoeft zich niet zorgen te maken over data verlies want u kunt er ook voor kiezen om een back-up van uw gegevens door ons te laten maken. Heeft u een computer zonder besturingssysteem dan kunt u bij ons langskomen voor een installatie. Is uw computer traag, heeft u veel virussen op de computer of is uw computer gecrasht dan bent u waarschijnlijk toe aan een herinstallatie van het besturingssysteem en daarvoor bent u bij ons op het juiste adres. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in het installeren van Windows of OS X en u kunt er op rekenen dat uw computer gebruiksklaar is als u bij ons vertrekt. Ook de benodigde drivers en programma’s worden geïnstalleerd zodat u direct aan de slag kunt.

Wij installeren:
Windows Vista
Windows 7
Windows 8/8.1
Windows 10
OS X Leopard
OS X Lion
OS X Mavericks
OS X Mountain Lion
OS X Snow Leopard
En alle andere mogelijke besturingssystemen

Installeren van drivers en programma’s:

Naast het installeren van Windows of OS X, installeren wij ook de benodigde stuurprogramma’s van het systeem zodat de nieuwe besturingssysteem probleemloos draait, daarnaast installeren de meeste benodigde programma’s zodat u direct aan de slag kunt, hierbij kunt u denken aan programma’s zoals : antivirus programma’s, Skype, Google Chrome, muziek/ videoprogramma’s en andere. Heeft u zelf een programma die u veel gebruikt dan kunt u dat aan ons doorgeven dan installeren wij deze ook voor u.

Snelle service

Heeft u een probleem met uw besturingssysteem neem dan gerust contact met ons op of kom langs tijdens de openingstijden voor een gratis reparatie check. Onze monteurs zijn ervaren en we zorgen ervoor dat u uw computer in meeste gevallen dezelfde dag weer klaar is.