Laptop schoonmaken Groningen

Laptop schoonmaken Groningen

Laptop stofvrij maken

Prijs: 50,-

Als uw laptop te heet wordt of regelmatig uitvalt als die heet is dan komt dit doordat er teveel stof bij de ventilator naar binnen is gekomen, de ventilator kan dan de hete lucht niet meer naar buiten blazen en hierdoor wordt de laptop heet. Wij adviseren om de laptop te laten schoonmaken of terwijl stofvrij maken van binnen als u merkt dat de laptop te warm wordt. Bij langdurig gebruik van laptop die te heet wordt kunnen er hardware matige problemen ontstaan ( zoals videochip die losraakt van de moederbord) en hierdoor kunnen de kosten hoog oplopen.

Voor het stofvrij maken van uw laptop bent u bij ons uiteraard op het juiste adres. Wij hebben ruime ervaring met het schoonmaken van laptops en hierbij maken we de computer open, maken de ventilator helemaal stofvrij en vernieuwen de koelpasta zodat de laptop weer op normale temperatuur draait en nog langere tijd mee kan.

U kunt uw laptop bij ons langsbrengen zonder afspraak en de laptop is in meeste gevallen dezelfde dag klaar. Ook kunt u contact met ons opnemen voor een afspraak zodat we uw reparatie beter kunnen plannen.